Från Bugaboo

Bugaboo är ett innovativt och nyfiket företag som tillverkat barnvagnar sedan 1994. Grundarna av företaget har tidigt etablerat sig som en av de tunga aktörerna på marknaden och lockar allt fler nyblivna föräldrar med sin uppfinningsrikedom och höga kvalitet. Det som skiljer flertalet barnvagnar på marknaden från Bugaboo-vagnar, är detaljerna. En nyskapande och modern design är givetvis det första man lägger märke till som spekulant, men väljer man att gå djupare än så finner man en rad smarta lösningar vilka blivit ett signum för Bugaboo.

För att en barnvagn skall fungera optimalt och hålla även för tungt slitage är det viktigt att den är lätt att fälla ihop, tillverkad i gediget och bra material, samt att den är väl rustad och säker för barnet. Utöver dessa grundläggande krav finns en rad finesser som märkbart kan förenkla vardagen för barnfamiljen. En av dessa är tillgången till goda förvaringsmöjligheter vilket de flesta föräldrar sätter stort värde på när blöjor, välling och annat blir en naturlig del av vardagspackningen. De flesta Bugaboo-vagnar lever upp till alla dessa kriterier och mer därtill! Bugaboo har lyckats sammanlänka nyskapande industridesign med komfort och smidighet. Detta är egenskaper som väger tungt vid valet av barnvagn.

Variationsmöjligheterna är många när det kommer till barnvagnar från Bugaboo. Modellen Bugaboo Donkey, vilken är en av de mest omtalade barnvagnarna från Bugaboo, kan enkelt kompletteras med ytterligare delar för att transformeras från en enkel barnvagn till en tvillingvagn. Förvaringsmöjligheterna i denna barnvagn är väl tilltagna utan att kompromissa med stabilitet och smidighet. Med ordentliga bromsar och enhands-manövrering av ryggstöd med mera, är detta en perfekt barnvagn för den med höga krav på design, funktion, stabilitet och valmöjligheter. Möjligheten att komplettera sin barnvagn med ytterligare delar i takt med att behoven förändras är viktigt för att vagnen man köpt skall fungera under hela den tid man använder den istället för att behöva köpa en ny vagn redan efter något år.

En barnvagn för alla miljöer

Bugaboo har kommit med en uppsjö lösningar på problem som i årtionden varit ett faktum för alla småbarnsföräldrar i såväl stad som på landsbyggd. De stora luftfyllda däcken baktill gör, i kombination med fotbroms, denna barnvagn till något av en barnvagnarnas SUV. Oavsett om ni rör er i staden bland höga trottoarkanter och tillfälliga vägarbeten, eller går era vardagspromenader på kuperade grusvägar kommer vagnar som Bugaboo Donkey underlätta för såväl förare som för barnet i vagnen. Möjligheten att kunna ta sig fram med en barnvagn även på tuffare underlag har varit en av faktorerna som gjort Bugaboo Donkey till en storsäljare.

Nyheter från Bugaboo

Bugaboo kommer regelbundet med nya barnvagnsmodeller, och i egenskap av lösningsorienterat företag har de noga tänkt igenom vad som fungerar för de nyblivna föräldrarna. Besök gärna denna artikel vi skrivit om ett annat stort varumärke, Mountainbuggy!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *